Veelgestelde vragen

Welke vervoerder komt mijn pakket bezorgen?

U zult automatisch een bericht van koeriersdienst DHL of DPD ontvangen met daarin een track&trace, zodat u uw bestelling in de gaten kunt houden.

Wat betekent het wanneer ik bericht ontvang dat de bestelling is afgerond?

Wanneer u dit bericht ontvangt, betekent dat dat wij de bestelling hebben klaargemaakt voor verzending, u zult automatisch een bericht van de koeriersdienst (DHL) ontvangen met daarin een track&trace, zodat u uw bestelling in de gaten kunt houden. DHL doet 3 afleverpogingen.

Welke maat Cozy Cave heb ik nodig voor mijn hond?

Bij bepaling van de juiste maat Cozy Cave voor uw hond, is het belangrijk dat u ook naar het karakter van uw hond kijkt. Houdt hij/zij van kleine ruimtes? Dan een kleinere maat geen probleem. Onze ervaring is echter dat de meeste honden een beetje over-ruimte zeer waarderen!

Kan ik de Cozy Cave wassen?

De hoes van de Cozy Cave kan zowel in de wasmachine als in de droger. Kijk voor de wasinstructies hier.

Kan ik de Cozy Cave ruilen als de maat niet goed is?

De Cozy Cave mag alleen geruild worden wanneer deze niet gebruikt is (dus geen vlekken en/of haren in de Cozy Cave). Tevens dient de Cozy Cave in de originele doos te zitten en dienen de labels er nog op de originele manier aan bevestigd te zijn. De verzending (zowel retour als de nieuwe Cozy Cave) is dan wel op kosten van de klant.

Hoe lang bedraagt de levertijd?

We verzenden uw bestelling dezelfde dag, indien deze voor 12 uur bij ons binnenkomt.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland zijn gratis.

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

We proberen er alles aan doen om u te helpen. Ook als er wat mis is. Uw klacht kunt u ten alle tijden sturen naar: info@cozycave.eu