Importeur en distributeur van Snoozer Pet Products in Europa

Over Snoozer Pet Products

Snoozer is op 1985 in South Carolina opgericht, met de bedoeling om de mooiste hondenbedden, honden autostoelen, hondenbanken en huisdier accessoires te produceren tegen betaalbare prijzen.
Dezelfde waarden die bij de oprichting van Snoozer golden, blijven gelden voor het bedrijf vandaag. Snoozer is een familiebedrijf, en de meeste producten worden genaaid en met de hand geassembleerd in de Verenigde Staten.

Wat maakt Snoozer zo anders?

In elk detail is de kwaliteit en duurzaamheid terug te vinden. Het is meteen te voelen aan de superieure kwaliteit van de stof, de veerkrachtige vulling en de ceder houtkrullen die verwerkt zijn in de vulling. Ook de messing ritsen, die ervoor zorgen dat de bedden moeiteloos in de wasmachine en droger kunnen, getuigen van hoge kwaliteit.

Als u een retailer bent en de Snoozer producten aan het assortiment in uw winkel wilt toevoegen, vul dan het onderstaande formulier in. Als u een erkend verkooppunt voor Snoozer producten wordt, toont u uw klanten dat u kwaliteit van producten en innovatief design belangrijk vindt.

We verwelkomen u graag.

Volledige groothandelsprijslijst uitsluitend beschikbaar voor winkels en webshops.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Aanvullende opmerkingen

    KVK Uittreksel